mandag 18. april 2011

Lek og moro




Her kommer et bilderas av "lekende barn" og voksne.....

Det lønner seg å være litt "føre vár" når 90 kilo skal buke deg som stativ for å få tak i pinnen
Zugo hopper iallefall etter pinnen
Hun bruker ikke mor som "støtte"


Han er ikke lett å holde opp

Jeg drar som søttan, mens han lunter etter. Jeg har ikke mye å stille opp med
der er de på høgget

litt utolmodig

haha, se på zugo

"KOM IGJEN"

moro å terge litt

men nå det vel på tide å hive pinnen snart??

en, to ohh TRE
Pinne i siktet


der var den 

Full fart


moro å "gå tog"

liten pust i bakken

søtnos...hun har satt opp "godt å bli klødd trynet"
godt med litt tantekos

Lille Silva har forresten blitt husvarm, ikke mer gjemsel nå. Hun er supersosial og veldig leken.... ei hærlig lita pusefrøken -som til tider kan bli litt plagsom når jeg sitter ved data`n eller skriver :)

"hva er det du spiser da Balder?"
Hun synes Balder er helt topp, men han er ikke så interessert i henne som hun kunne ønske. Hun digger å gnu seg rundt beina hans eller aller helst ansiktet, men jeg tror ikke han skjønner den type kosing.. han lar henne holde på litt så går han. 

De var så søte da jeg kom hjem fra jobb en dag.. Balder kom for å hilse og i hælene på han kom Silva og ville også si hei. Nei og nei, det varmet et lite mammahjerte :-)

I morgen reiser vi på påskeferie til Velkommen til galehuset sammen med Zugo & co. Da kommer vi mannsterke; Inger og jeg, Zugo og Balder og Mio og Silva... hehe, er ikke bare bare å dra på tur når man har stor familie. 

Gleder med masse :-)

Go`ungene

God påske !!!

2 kommentarer:

  1. For et herlig bilderas!! :) Det er tydelig at både to-og firbente storkoser seg her! Balder og Zugo er så utrolig vakre! Jeg synes disse digre hundene er utrolig facinerende :).

    Så bra at Silva har slått seg til ro. Hun er jo så skjønn! Søtt bilde av søskenparet i sofaen! De to blir nok et raderpar etterhvert :).

    Kos dere masse på påskeferie! God tur og god påske!
    Klem

    SvarSlett
  2. SV: du e bra god du Heidi ;) Har vært tøft ja men æ e nok på vei opp.. kjenne det sjøl;) Å du for nå hææærlige bilde som du har lagt ut! Sylvia sjer ut til å kos sæ å det e så godt å sje dæm sammen;) må nesten ta turen en dag t dokk.. en tirsdag en eller anna dag ..

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails