fredag 22. mai 2009

God helg

Jeg tok ikke med Mr. Kåre Knirk på tur i dag, dessverre. Det er da man finner fine bilder - uten kamera. Vi har hatt en fin dag, Baltus og jeg. Har var med meg på jobb i dag for jeg jobbet litt lengere enn vanlig. Han er som vanlig en engel å ha med seg. Han kjeder seg, men gjør ikke noe nummer av det. Da vi kom hjem gikk vi en lang, rusletur. Hadde ikke noen bloggebilder i dag så da ble det ikke noe blogging (trodde jeg), men da jeg så den vakre himmelen utenfor Stuevindu` mitt så måtte jeg bare ta bilde og legge det ut. Jeg tror det blir go`vær i Trøndelig i morra :-)
Håper du og dine får ei super helg!
Klem Heidi og Balder

onsdag 20. mai 2009

Noen bider fra 17. mai og tur i marka

Bestemor hadde ordnet 17. mai stæsj til Baltus
17. mai var vi invitert til min storebror med familie for å se på toget og spise lunch, det vil si 8 tobente og 2 firbente. 
Søskenbarnet til Balder, Marius (tantebarnet mitt)
Det ble ikke noe tog for min del for jeg klarte faktisk å sovne av. Det er sjelden vare, men det kan nok ha noe med at brannalarmen gikk klokken 3 på natta og jeg fikk ikke sove etterpå, den var vel 5 da jeg slumret igjen. Skulle opp klokken 7, men tror jeg bommet på snus-knappen og slo den av i stedet... ikke vet jeg. Det eneste jeg vet er at jeg ikke våknet da jeg skulle!
Her er søsken/tantebarn Silje
Jeg kom litt for sent til å se toget....hm.. -jaja, sånt skjer. Men jeg rakk lunchen med god margin. Det var et nydelig vær og vi satt på terassen i timesvis og koste oss.
Kuler`n i skyggen... blir varmt for en stor kropp i sola
Noe som resulterte  i solbrent og alt for mett....
Balder vil helst sitte i sofaen sammen med bestemor og tante Tove, men det får da være grenser - er det plass OK... Han satte seg istedet på kanten og det funka
Etter at vi hadde vært der hele dagen var jeg invitert på kaffe og kake til morsan og farsan
Zita hadde også fått på seg 17. mai stasen. Hun stor ikke i ro lenge nok til at jeg fikk tatt et fint bildet av henne
Jeg kjørte hjem bilen og ruslet oppover. De hadde jo fristet med en cognac til kaffen
Takk Obs, for god kake. Jeg er ikke så glad i krem, men romkrem er godis
Etter en liten stund kom tante Tove og turbo Zita
Det ble med ett stykke, er ikke noe kakemons
Etter kake, kaffe og 2 cognac var det på tide å rusle hjemover igjen.... jeg hadde jo ei bok som ventet på meg
Men her har du noen kakemonser. De fikk en bitteliten smak, noen annet ville jo vært forferdelig - ifølge bestemor. Det er som regel andre "boller" til bestemødre
Balder og jeg hadde en flott tur i går ettermiddag. Bare han og jeg, passet utmerket.
Bakklidammen/Blakklidammen (jeg vet ikke helt, begge navnene brukes)
Jeg satte på han selen, lenge siden sist så trakk han avgårde.... med meg på slep :-)
Baltus må ta en pust i bakken etter å ha dratt slaktet -meg oppover
Det var akkurat passe tempratur. Balder synes det ble litt varmt, men det er ikke rart når han meg på drasse på i tillegg til sine 80 kilo. 
Når vi kommer til dette punketet får Balder "tullfauk" og løper, ruller og er helt hyper. Det var ingen andre så jeg hektet av båndet
Jeg holder gjerne litt igjen så han får jobbet litt og må "dra". Det er best når han drar i oppoverbakker... ikke like moro nedover. 
Tullfauka går ganske fort over, men akkurat på dette stedet må han få ut noe. Han fikk rusle litt "uten bånd". Han var i go`lune og da har jeg kontroll på han
Det var en mann som sprang etter oss og ropte stopp. Det er ikke uvanlig at Balder vekker litt oppmerksomhet (noen kjefter...men de kunne ikke det for han var ikke løs, det var det første jeg tenkte på... puh` han er i bånd. Men de fleste er bare fasinert over at han er så stor)
så var det tid for "leppevals" :-)
Nei da, han lurte på om han kunne få ta et bildet av oss til Byåsenavisen. Javisst kunne han det, jeg bruker jo mye tid på å se bra ut før jeg går tur så det var ikke noe problem. Haha, jeg ser ut som et takras. Er man på tur så er man på tur!! 
Det er et nydelig sted, vi er her mye både sommer som vinter. Men det er bare så synd at det er mange andre som har skjønt det også (på vinteren er vi stort sett alene - etter mørkets frembrudd, men med hodelykt så er vi ustoppelig)
Det var ikke akkurat 1. siden på VG, men hadde det vært det så hadde jeg sikkert sagt ja da også. Byåsenavisen er ei gratisavis i Trondheim som kommer ut 4 ganger i året, og når det er sagt så spurte han alle han traff på sin vandring. Så om Baltus og jeg blir kjendiser - Ja, det er klart :-)
Håper du og dine får en fin kveld
Klem fra Balder og Heidi

lørdag 16. mai 2009

Bloggtørke de`lux

Fri og nesten "frank"

Jeg har ikke vært noen særlig til blogger i det siste. Som regel når jeg slår på pc`en på ettermiddagene/kveldene så er det jobbpc`en som får prioriteten.
Det har vært mye farting. Jeg elsker å reise, men liker å se mer enn ut av et taxivindu og møterom. 
Stockholm? Sikkert fint.. alltid ønsket å se byen, men fikk jeg se noe - nope! hrmf. Kom ikke så langt som til selveste byen engang.
Det er ikke mye nye nytt... annet enn at jeg var i byen i dag. Jeg sier det før hver helg at på lørdag skal jeg en tur til byen, men når lørdagen kommer så gidder jeg ikke. Men i dag ble det altså en tur. Morsan og jeg... jeg shoppa som bare rakker`n. Kan ikke huske sist jeg shoppa så mye. Det gikk med noen kroner, men ikke noe sløsing - kun klær som jeg "trenger" :-) 
Bildene på dette innlegget er "gamle". Både blogg og Mr. Kåre Knirk har blitt oversett. Men når det er sagt så er ingen av bildene tatt med "auto" (jeg savner auto)
Etter at morsan og jeg hadde vært på byen fra halv elleve til tre så gikk jeg en tur med Balder. Noen tusen fattigere, sliten til beins så tasset vi avgårde. Vi var vel ute i 3 kvarter..
da vi kom inn igjen så- så jeg meg irundt... hærrefred så ille. Hælt jævlig!! Skulle ikke tro at det var et "oppegående" menneske som bodde her.  Jeg har sett på det lenge, men i dag så var det han på go`skuldra som kom igjennom. Takk og lov.. 
jeg vet det ser like jævlig ut om 2 dager, men det er da rent iallefall en liten stund, sukk
I morgen skal vi feire 17. mai til broder`n med familie. De disker opp med lunch etter vi har sett på toget. Vi er i gode hender for begge er kokk :-)
Vel... ikke noen sammenheng med bilder og tekst, men det ble så bare slik denne gangen!
Jeg må nok prøve å vri meg inn på bloggmodus igjen.. (hadde tenkt å skrive kommentar under bildene, men mista "gnisten" (og det er vel ikke mye å si)
Forresten Bente, jeg har snoket litt på "barna" dine.. nydelig :-)
Ønsker alle en fin 17. mai - eller ei fin helg :-)
Klem fra Heidi og Balder

fredag 8. mai 2009

Lek og moro på Løkka

Disse bildene er tatt av Carolie (mamman til Haley)
Agility tror jeg alle hunder liker. Balder digger det (selv om det ser brutalt ut - så løper han frivillig igjennom tunnellen. Denne er kort, tidligere så har vi satt sammen 3 slike og han suser igjennom. Jeg må holde igjen litt for det er ikke "krafige" saker)
Litt fullt hvis 2 skal være inni samtidig
Litt herjing innemellom er lov når man er useriøs og leker agility på Løkka
Nam nam..Caroline har gode pølser :-)
Lille Haley i farta... (for henne en stor tunnell)
Hvis ansiktet til hundeføreren ser litt hærpa ut så stemmer nok det.... hun sklei på grusen (en uke før dette), kunna landa på rompa, men hun hadde ikke lyst til å falle og i alt virvaret så landa hun på panna i stedet og endte opp med skrubbsår i hele tryne istedet - heldig med den!!
Related Posts with Thumbnails