mandag 15. februar 2010

Ny uke og nye muligheter. Det har vært en ganske begivenhetløs helg. Balder har sikkert strekt en muskel eller noe på ene fremlabben, skulder eller der omkring. Det er ikke godt si for han reagerer ikke når jeg klemmer, tøyer og bøyer på han... men han er litt hinki pinki. Tror ikke det er så ille for han løper og det ser ikke ut til at det hemmer han noe særlig. Det er værst når han har ligget i ro en stund - da er det liksom ikke måte halting. Ellers så har det vært broddeføret, etter å ha sklidd rundt på isen så fant jeg endelig frem broddene i går.  

Håper han tåler en tur i marka i morgen for da skal vi nemlig gå tur med Inger og Zugo, det gleder vi oss til - lenge siden vi har sett de nå. 

Vel, ha ei strålende uke folkens... nå skal jeg prøve å være litt husmor :-)


Heidi og Balder

1 kommentar:

  1. Hm, liker ikke snakk om strekk... Jazzmann strakk seg i venstre bakfot i Januar i fjor. Dyrlegen ga han antibiotika og smertestillende, men han ble ikke bedre. Fikk ikke til å bruke foten tilslutt. Vi dro da til hunde-massør, det viste seg at en liten indre blødning hadde stoppet blod-tilførselsen til musklene i foten helt. Men massasje var tingen, ble helt fin igjen etter 5 behandlinger:) (mener ikke å skremme deg, men hold et øye med det).
    Kos deg med husarbeid, men vær forsiktig - de fleste ulykker skjer som kjent i hjemmet :)
    Klem fra oss

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails