fredag 27. mars 2009

Nye tiden - nye muligheter

Denne uka har vært helt bananas for meg. Vet jeg gjentar med selv, men denne topper alt, aillefall på det psykiske plan. Mye har skjedd, men iallefall så fløy jeg til Oslo på tirsdag for å være med på et jobbmøte (det gikk fint for "venninan" (kråkan) fløy sammen med meg, jeg har litt lett for å miste retningssansen) Nei da, det var nok Norwegian som bragte meg dit. Jeg kjørte til Værnes (litt over 3 mil) klokken 6 på morgenen, himmelen var helt utrolig fantastisk flott, et fargespekter uten like, og jeg så flotte "bilder"..for det første så er det ikke bare`bare å stoppe på motorveien og for det andre så fikk ikke Mr. Kåre Knirk være med. Jeg vurderte lenge om han skulle få bli med...kunne vært kult å ta noen bilder fra flyvinduet. Men i og med at jeg var litt spent og stressa fra før så tenkte jeg kanskje det så litt dumt ut at jeg kom drassende med et kamera, hadde tenkt å tiltrekke meg så lite oppmerksomhet som mulig. (bruker ikke bry meg om slikt, men gjorde det da - dumme meg) For å gjøre en lang historie ultrakort; jeg fikk jobben.
Godt å få senket skuldere igjen. 
Se; treet har øye :-) det hadde faktisk ganske mange øyne
Godt å klamre sef til noen som er litt større
I går tok Balder og jeg bussen opp til brodern og familien. Bakdøra på bilen er fremdeles stuck og av tidligere erfaring så kjører jeg ikke med Balder i fremsetet flere ganger. Men buss er greit.. jeg dro hjem i halv ellevetiden for å slippe unna fullfolket...
Tantegutten min Marius og Balder. Balder har vært litt dårlig i magen i dag for brodern bruker å tømme kjøleskapet når vi kommer, hm... I dag traff vi en ilder da vi gikk hjem fra tur. Det var moro, ilderen var ikke redd i det hele tatt og begge synes hverandre var veldig interessante. Ha en fin søndagskveld.. klem fra Heidi og Balder

fredag 20. mars 2009

Regnværlørdag og sløve tilstander

Enda en lang arbeiduke er over. Det er mye som skjer på jobb så i neste uke er jeg vel enda mer utslått, sukk`. Vi har ikke gjort noe utenom det vanlig så jeg legger ut noen bilder fra en regnværslørdag. Jeg fant ikke mye å ta bildet av, men jeg knipser i vei. 
Jeg kjøpte en film tidligere i uka, Drageløperen. Jeg har lest boka og likte den veldig godt. 
Etter en runde i Midtøsten så ser jeg det klart for meg hvordan det er (så langt det lar seg gjøre) Kan selvfølgelig ikke sette meg inn i deres situasjon, men stemning, lukter og sjebner har jeg fått med meg.
Middagen står både på- og inn i ovnen. Det blir koteletter, småpoteter og salat. Jeg fant en creme fraiche`greie med sjampinjong på butikken, så det blir nok saus også, nam nam.
I kveld så skal vi nok danse sofavalsen, gleder meg. Det tror jeg Balder også gjør. Han har vel tilbringt like mye til med "besteforeldrene" som med meg.
I morgen skal vi bare kose oss, gå tur og kanskje knipse litt bilder :-).. Jeg må nok jobbe et par timer, men det gjør jeg hjemmefra. 
Ha en fin kveld mine venner "itj fårrå nålles"
klem fra sofagrisan - Heidi og Balder

mandag 16. mars 2009

et lite glimt av vår..

Ruslet til byen i dag etter jeg hadde kommet hjem fra jobb for å bytte filteret til Mr. Kåre Knirk.  På veien fant jeg noen hardhauser som hadde bestemt seg for at vinteren var over at nå var det på tide å "stå opp". Jeg fant de innklemt mellom løv og annet by-rot ved en husvegg. Det var ikke noe fin dag i dag, regnet og var småsurt. Mr. Kåre Knirk fikk ligge i veka si da det jeg er livredd for at det skal bli vått. 
Her er utsikten fra kjøkkenvinduet mitt, hvis jeg vakser vinduet blir den finere :-)
Vennina er jo med som alltid! Jeg er skikkelig "daffelure" for tiden, jobber mye og da jeg er ferdig med pliktene er jeg slappings. ..gidder nesten ikke blogge engang. 
Må jo komme noen actionbilder selv om kvalitene er dårlig :-)
Var invitert på 2-års jubileum på fredagen til en resteurant i Ila. Det var moro gitt...det hadde ordnet et skikkelig opplegg. Vi fikk velkomstdrink, buffet med masse god mat og cognac og kaffe - og kake. Ettepå var det karaoke, kjempemoro. Alle sang sammen og det var skikkelig god stemning. Takk for en trivelig kveld, Nyhaven :-)
På lørdag var jeg på middag til tanta mi, mamman til Zita. Hærlighet hun er herlig, det er ei dame på 11 uker som vet hva hun vil - men hun får det ikke alltdi som hun vil, mamman er bestemt og det er bra. Balder er ikke helt fortrolig med henne enda, men han blir bedre og bedre. Nå tør han å flytte beina når hun er i nærheten. Han knurrer hvis han vil hun skal gå og da går hun. Viktor er hakket mer tolmodig, hun klatrer på han og "plager" han uten at han sier noe. Det er jo slik Balder bruker å være, men ikke til denne frøkna #merkelig# jaja, han får finne ut av det selv. Hun er iallefall en skikkelig moroklump. Balder ble tatt bildet av 4 ganger da vi var i byen i ettermiddag. Skikkelig "yndet" objekt. Det er litt moro når de står ved siden av han (jeg gidder ikke bli med på bildet) og er egentelig ganske redde, anspenste - og synes det er litt kult. Balder tenker "herregud, nå igjen".. det gjør jeg oså noen ganger.`
men det er nok bare noe man må finne seg i hvis man har en hud som er litt større enn de fleste andre.... 
-Klem fra Heidi og Balder

onsdag 11. mars 2009

En herlig tur

Vi hadde en knallfin tur på tirsdag. Vi gikk ikke så veldig langt, men vi kjente melkesyren og vi pustet bra tungt oppover bakkene. Balder dro meg et stykke, men vi var ikke langt oppi lia før båndene ble "kastet" Hundene storkoste seg og det gjorde vi også. Været var helt nydelig, sol og blå himmel Fabian og Balder var turbo hele tiden. De lekte, løp, hoppet og spratt. Det var gjennomslagsnø så de fikk kjørt seg skikkelig Tenke seg Balder på 80 kilo som hopper og spretter i 5 timer. Men så lenge han styrer det selv så får han bare holde på... Han var "daff" da vi kom hjem. På slutten så luntet han bare sammen med oss Pausen varte nok lengere enn selveste turen, det tar litt tid å konsumere kaffe, vaffel, kakao og sjokolade... vi koste oss max Jeg tasset avgårde med Mr. Kåre Knirk og stativ, men de andre 2-beinte satt og koste seg i solen, for å ta noen knallfine bilder av utsikten. Gutta ble med meg, såklart..spennende... Hva skjedde da? Jeg fikk ikke tatt et eneste bilde. Jeg kan ikke skylde på gutta heller, fillern. Mr. Kåre Knirk ville rett og slett ikke lystre. Jeg ga opp til slutt og gikk slukkøret tilbake.. Da jeg skulle ta bilde igjen så var plutelig Mr. Kåre Knirk i form...hm, slik er det bare Det ble ikke mange fine, spennede bilder fra turen. Jeg hadde jo tenkt å utfolde meg skikkelig. Men det ble som det ble. Jeg fant heller ikke noe særlig blikkfang... utenom utsikten, den var fenomenal! Typisk at jeg ikke klarte å fange den. Den var bra vi kom oss ut tidlig, på ettermiddagen, rundt 3 begynte det å skye over og sola forsvant. Da var vi på tur hjem Balder kviknet til "liv" igjen i går kveld og i morrest (06:30) traff vi Halye og Caroline på "runden" og da herjet han litt også (så mye at bæsjen han hadde tenkt å legg fra seg forsvant "inn" igjen - hater å dra på jobb uten at han har "været på do"). Mehttp://www.blogger.com/img/blank.gifn farsan kunne fortelle at Baltus bare hadde luntet etter han da hentet han i dag (jeg måtte jobb 10 timer) så han har nok litt "hangover" etter gårsdagens strabasier. Men vi hadde en flott dag og en fantastisk tur. Blir ikke lenge til neste gang :-) Ha en fin kveld - Klem Heidi og Balder

mandag 9. mars 2009

Selvportrett, middag og shopping

Tok litt av i morrest.. jeg har da så mange duppedingser til Mr. Kåre Knirk og i dag testet jeg fjernkontrollen. Jeg har fulgt instruksene til Børge, men bildene blir ikke klare. Kan ikke være kvaliteten heller da de er fine når man klikker på de. Bildene av meg ble ganske fine "knis" - de er iallefall ikke så skrukketet som de to andre.
Er man den fødte modell så er man det, enkelt og greit. Jeg er...hva skal man si, litt mer kompakt enn de man ser på catwalken. Det er ikke noe feil med meg, jeg har bare ikke strekt meg nok i forhold til bredden. Legg meg i strekk og dra meg 30 cm så er jeg akkurat passe. Moro å prøve da. Jeg satte stativet på kjøkkenbenken så det ble stående en halvmeter rett over meg -  med fjernkontrollen i handa.
Statuen heter "Studenten" klikk på bildet så blir det finere
Etter at jeg hadde testet "store bilder i bloggen" dro jeg opp til morsan og farsan og spiste middag. Fisk fra kysten utenfor Alaska, tror det er sei. Det var iallefall godt. Fisk, poteter, flesk, salat og rømme, nam` takk for mat`n.
Venninan ble med oss på tur fra Ila
Morsan og jeg dro til byen etterpå, Baltur ble igjen hos bestefar. Mr. Kåre Knirk var med. Jeg fikk endelig kjøpt filter til Mr. Kåre Knirk, men tror du "lang inni svartræv #`%" at han hadde gitt meg feil filter. Så da må jeg til byen igjen for å bytte, jeg er jo aldri i byen!!! Ble ganske (veldig ifølge noen) irritert da jeg drakk kaffe og spiste kake etter vi kom tilbake og skulle sjekke sette det på. Morsan sa at "Heidi, æ kainn da gå te byen å bytt det for dæ æ...e itj nå problem det. Kanskje vi kainn fær no...e itj sikkert dæm har stengt enda. "Ikke aktuelt" var min respons. Men det værste sinnet gikk over, men kjenner jeg blir litt sint igjen nå. Hjelper ikke det vettu! Men jeg fikk da shoppet litt. 3 gensre, 2 singletter og sko. De tre genserne kjøpte jeg på Zara, det er typsiske Heidi-gensre. A-formet og lange. Da kan jeg tasse rundt i genser og tights, stømpebukse eller ei dongribulse, det er behagelig gitt. Jeg har vært på jakt etter gode sko som jeg både kan bruke på jobb og ellers. Nå er det enten MuckBoot støvler (anbefales på det varmeste for de som er mye ute og går), fjellsko, joggesko eller høye støvletter. Hva endte jeg opp med etter mye leting, jo...et par Dr. Martins sko. Jeg trodde ikke de laget de lengere. Men det var noe i den duren jeg var ute etter...visstnok (jeg visste nok ikke helt selv heller). De er ikke de peneste skoene, men heller ikke de styggeste. Har sko i mange år iallefall...og de blir nok favoritten skal du se. Jeg håper iallefall det for de kostet flesk.
Ha en fin kveld godtfolk! I morgen skal vi på fjellet og da skal jeg ta masse bilder -AV MEG :-) nei, får da endelig håpe at det er noe annet å ta bilde av. Klem Heidi og Balder

Testing pågår......

Fikk tips fra Børge om hvordan jeg kunne få til store bilder... DET FUNKET!!!! Jeg bøyer med i støvet O`store Børge. Ser ikke så bra ut, men de blir finere når man "klikker"  Vennina ble med på morgenrunden i dag. Balder var frekk og spiste go`biten hennes.

lørdag 7. mars 2009

Lang uke - lang helg :-)

klikk på bildene Denne uka har det gått i ett `puh. Jeg jobbet over 10 timer i går , samt litt overtid tidligere. Morsan hentet Baltazar i 3-tiden (kjært barn har mange navn). Jeg kom hjem rundt halv 7 og skulle da tusle oppover og hente han, men "penthousen" skrek om hjelp: "fri meg fra disse hybelkaninene" "lager du mat på denne benken blir du syk (ikke jeg - jeg er vant) "hvis du ikke vakser meg nå så lager jeg udyr og mugg" Jaja - for et mas, så begynte jeg så smått å rydde og VASKE. Jeg støvsugde sofaen, la på nye laken (balder ligger jo der), vasket gulv- det er ikke måte på hva jeg har gjort. Det hjelper at jeg er alene for da kan jeg spille så høy musikk at det dirrer litt i trommhinnene. Kan ikke det når Balder er hjemme (det er ikke så høyt, men jdet føles sånn) Uansett så kan jeg holde på uten å beordre bort Balder. Han går gjerne på soverommet og legger seg, men må innom å sjekke og gå litt i veien. Husvasken gikk unna i en fei, 2 timer :-) Jeg har ikke rundvasket, men tatt det værste. Det hjelper med litt musikk, jeg synger med.  Det er ganske vakkert Jeg tok meg en en øl mens jeg holdt på også. Når jeg var ferdig med øl nummer 2 hente jeg Baltus. Det ble 2 øl, jeg skulle jo på jobb i dag også. Men var nesten litt på en snurr, rare greier.  Baltus var hjemme i dag, jeg pleier å ta han med på lørdager han har godt av litt kjedsomhet i "buret", men fikk tilbringe dagen i sofaen.  Mr. Kåre Knirk, Balder og jeg gikk tur da jeg kom hjem. Legg merke til at det lite hundebilder. Ikke værst :-)  Balder gikk i sin egen verden og snuste inn all løpetid som er for tiden og jeg gikk å snuste etter motiv. Var ikke mange blikkfang som dukket opp, men tross mangel på gode motiv så knipser jeg i vei. Jeg har fri mandag og tirsdag...OOOOO`lykke! De dagene skal jeg nyte maks. Det blir iallefall en tur i marka uansett vær. Skal plukke med meg Margarethe og Fabian og vi skal rusle vår vante runde. I sekken blir det kaffe, kakao, vann og noe å bite i..trallala. Vi går der mye på sommeren og det er som regel bare oss. Ser vi andre folk så synes vi heller de kunne holdt seg hjemme, hehe...marka er ikke for alle, bare oss! Trivelig om det er hyggelige folk som vil slå av en prat og spør hvorfor vi har hundene i bånd (tar på bånd når det kommer noen). Da slipper vi hundene og synes at det er fryktelig fint å dele marka med andre. Balder fikk tørrfisk da vi kom hjem. Det er egentelig en go`bit som egner seg best utendørs da det  kommer en liten "odør" som gjerne henger i en stund. Pytt pytt, jeg var i det gode hjørnet. Det kom noen skikkelige fine, seige renner fra munnviken han. Skal spare dere for det bildet. Se, isen er borte. Nå er det mildt og litt vår i lufta...jeg for min del er ferdig med vinteren - vinter er helt topp hvis det er vinter. Nå ønsker jeg lysere dager (vil savne mørke kvelder) og knopper på trærne velkommen. Forresten: 
Stine, så morsomt at du stakk innom. Setter pris på at du vil "overvåke" det vi gjør, selv om det ikke er så spennede. Var helt topp da jeg ruslet innom siden en dag før jeg skulle på jobb - og der var du.Jeg blir glad hvis du legger igjen kommentar - elsker kommentarer (tante Tove og morsan får det ikke til) _Men det skal vi lære dem. Du må bare si fra hvis du vil bli med å gå tur en dag. Du kan også låne Balder hvis du vil så får du se om rasen er noe for deg eller bare for å finne på noe. Tror ikke du har noe problem med å takle han!
Ha en fin helg folkens
Klem fra Heidi og Balder (som ligger og snorker i sofaen)
Related Posts with Thumbnails