fredag 9. januar 2009

Endelig fredag

I dag var det oppholdsvær så jeg tok med kamera på tur. I dag møtte vi Margarethe og Fabian. Fabian er en GD gutt på 16 måneder med masse energi. Det er ikke alltid Balder gidder å leke, men tar noen runder innemellom for å få litt fred. Ligger noen lekebilder under dette innlegget. Balder vi ha en go`bit til av Margarethe Tror jeg var den eneste som fikk med meg måneformørkelsen i kveld :-) Balder og Margarethe

3 kommentarer:

  1. Ja en GD i lek er krefter, det skjønner jeg. Bør helst leke med tilsvarende ja vil jeg tro. Går meg skjortblaut 2 ganger pr dag for tiden. Godt med ensformig..må ta en bytur med shopping neste uke. Miljøforandring..

    SvarSlett
  2. Takk for kommentaren inne hos meg
    ;0)

    Du, for en gedigen hund du har! hadde vært noe for meg ja, spent på seg skia og latt den dra. Herlige bilder nedover her, masse energi og latskap i sofaen!

    SvarSlett
  3. Ja, de er flinke til å lese hverandre hundene. Jazzmann bråker ikke med andre hunder, men jeg merker at han blir litt "tøffere i trynet" hvis han går i bånd. GD er skikkelig stilige hunder altså. Flotte bilder på siden din.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails